رنگینک یک خوراکی خوشمزه است که با داشتن خرما و گردو، بسیار مقوی است. برای درستکردن رنگینک به مواد زیر نیاز داریم:
حدود نیم کیلو آرد گندم
یک لیوان سرخالی روغن
نصف لیوان خاکه قند
دارچین و هل کوبیده
تعدادی مغز گردو به اندازهای که داخل هر خرما یک چهارم آن را بگذاری
نیم کیلو خرما که بهتر است از نوع سیاه باشد.
طرز تهیه: روغن را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی داغ شد، آرد را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا آرد سرخ و کاملاً طلایی شود. مواظب باشید آرد نسوز. این مایع نباید خیلی سفت یا رقیق باشد. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا آرد سرخ شده، خنک شود. دارچین هل و خاکه قند (بهتر است یک قاشق از خاکه قند را نگه دارید) را با آرد سرخشده مخلوط کنید. برای اینکه کاملاً بهداشتی کار کنید با دستکش هستههای خرما را دربیاورید و به جای آن گردو بگذارید. توی ظرفی که میخواهید خرما را بچینید، کمی از مخلوطی که درست کردید بریزید. بعد خرماها را مرتب بچینید. اگر بیشه قلّهی دماوند بشود، زیباتر میشود. وقتی کار چیدن تمام شد، از مخلوط آرد و هل و خاکه قند و دارچین روی کوه خرما بریزید. میتوانید روی این کوه خرمایی، خاکه قند و پستهی رنده شده هم بریزید و با دیگران نوش جان کنید.
ناهید زنجانی