یک عصرانه ی گرم در بعد از ظهری زمستانی، می تواند خیلی دلچسب باشد. به خصوص اگر در خانه و سالم تهیه شود و تجربه ی جدید آشپز کوچولو باشد.

مواد لازم ذرت مکزیکی برای دو نفر:

کنسرو ذرت شیرین ۱عدد
قارچ متوسط ۶عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
آویشن دو سوم قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
محتویات کنسرو ذرت را در یک آبکش بریزید و آب آن را جدا کنید. قارچ ها را با دقت بشویید و ورقه ورقه کنید. کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا آرام آرام آب شود. سپس قارچ ها را در آن بریزید و درِ قابلمه را بگذارید. بعد از پنج دقیقه که قارچ ها آب انداختند و کوچک تر شدند در قابلمه را بردارید .قارچ ها را هم بزنید تا آبشان کم شود. آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس ذرت را اضافه کنید و با سایر مواد مخلوط کنید. پس از پنج دقیقه شعله ی زیر قابلمه را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.
حالا ذرت مکزیکی شما آماده است. بهتر است آن را در لیوان های دسته دار بریزید تا هم دیرتر حرارتش را از دست بدهد و هم راحت تر میل کنید.

نکته:
– برای باز کردن قوطی کنسرو حتماً از یک بزرگ تر کمک بگیرید.
– هنگام خرد کردن قارچ ها مراقب دست هایتان باشید.

در صد گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :

انرژی ۳۵۰ کالری
آب ۱۳ گرم
پروتئین ۹ گرم
چربی ۴ گرم
مواد نشاسته ای ۷۲ گرم
کلسیم ۲۲ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
پتاسیم ۲۸۵ میلی گرم
فسفر ۲۶۵ میلی گرم
آهن ۲ میلی گرم
ویتامین آ ۴۹۰ واحد
ویتامین ب ۱ ۰/۴ میلی گرم
ویتامین ب ۲ ۰/۱۲ میلی گرم
ویتامین ب ۳ ۲/۲ میلی گرم
ارسنیک ۳۰ میلی گرم

خوب است بدانیم:

ذرت ارزش غذایی فراوانی دارد و به علت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابلیت تهیه نان از آن وجود ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت باید آن را با سایر غلات مخلوط کرد .
– پماد ذرت خشک کننده ی زخم هاست .
– استفاده ی مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری می کند .
-روغن ذرت کلسترول خون را پایین می آرود .
-روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.

نسترن خالقی

پاسخ بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*