عکس: مریم فرخی

دیدم به روی شاخه،نارنج بینوا را
از سال قبل مانده،روی درخت،تنها

باید که آبدار و خوشمزه باشد حتما
آماده و رسیده،مخصوص پوست کردن

نارنج های تازه ،ترشند و آبدارند
اما به چشمم اصلا،طعم خوشی ندارند!

یک نردبان چوبی،حلال مشکلات است!
نارنج پارساله،شیرین تر از نبات است!

نارنج پیر را من،از روی شاخه چیدم
تا پوست کردم آن را،چیزی در آن ندیدم!

نارنج پیر،خشک وبی آب و تلخ وپوک است
مثل پدربزرگم،پرچین و پر چروک است!

ابوذر افشنگ-استان مازندران-شهرستان تنکابن

پاسخ بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>