رنگینك یك خوراكی خوش‌مزه است كه با داشتن خرما و گردو، بسیار مقوی است. برای درست‌كردن رنگینك به مواد زیر نیاز داریم:
حدود نیم كیلو آرد گندم
یك لیوان سرخالی روغن
نصف لیوان خاكه قند
دارچین و هل كوبیده
تعدادی مغز گردو به اندازه‌ای كه داخل هر خرما یك چهارم آن را بگذاری
نیم كیلو خرما كه بهتر است از نوع سیاه باشد.

طرز تهیه: روغن را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی داغ شد، آرد را به آن اضافه كنید و مرتب به هم بزنید تا آرد سرخ و كاملاً طلایی شود. مواظب باشید آرد نسوز. این مایع نباید خیلی سفت یا رقیق باشد. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا آرد سرخ شده، خنك شود. دارچین هل و خاكه قند (بهتر است یك قاشق از خاكه قند را نگه دارید) را با آرد سرخ‌شده مخلوط كنید. برای این‌كه كاملاً بهداشتی كار كنید با دستكش هسته‌های خرما را دربیاورید و به جای آن گردو بگذارید. توی ظرفی كه می‌خواهید خرما را بچینید، كمی از مخلوطی كه درست كردید بریزید. بعد خرماها را مرتب بچینید. اگر بیشه قلّه‌ی دماوند بشود، زیباتر می‌شود. وقتی كار چیدن تمام شد، از مخلوط آرد و هل و خاكه قند و دارچین روی كوه خرما بریزید. می‌توانید روی این كوه خرمایی، خاكه قند و پسته‌ی رنده شده هم بریزید و با دیگران نوش جان كنید.

ناهید زنجانی

پاسخ بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>